SAHİP ÇIKTI

Yılport Samsunspor'da Başkan İsmail Uyanık ve yönetim kurulu, teknik heyete sahip çıktı. Keçiörengücü yenilgisi ve Sarıyer beraberliğinin ardından taraftarın istifaya davet ettiği Teknik Direktör Taner Taşkın'a sahip çıkan Başkan İsmail Uyanık, "Biz bir yola girdik ve ara sıra sendelemeler, moral bozuklukları yaşanacak. Şu anda olduğu gibi tepki de görebileceğiz. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki 'Dere geçerken at değiştirilmez' sözü gibi hareket edeceğiz. Anlık kararlar vermeyeceğiz ve Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'a güvenimiz tamdır" diye konuştu.

TAŞKIN'LA DEVAM

Başkan İsmail Uyanık, "Taner Taşkın'ın bizi başarıya götüreceğine inanıyoruz. O nedenle kesinlikle hocamızla devam edeceğiz. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Bu lige yabancıyız. Tabi ki bu sonuçlar bizi de üzüyor. Ancak yavaş yavaş bu ligi tanıyoruz. Güçlü rakiplerimizin olduğunu görüyoruz. Her takım sonuna kadar mücadele ediyor. Sarıyer'de 80'den sonra gol yemek bir konsantrasyon kaybı olarak gözükebilir. Ancak ondan önce iki pozisyon var ki gol yapılabilirdi. Bunlar futbolda var. Sarıyer canını dişine takarak mücadele etti ve kazanamadık" dedi.

HABERİMİZİ DOĞRULADI...

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Taraftarın tepkisini anlıyorum. Ancak biz 34 hafta sonuna neredeyiz ona bakacağız. Bugün 3. sıradayız yarın lider olabiliriz. Başarı için gerekli olan her şeyi yapacağız. Devre arasına takviyeler yapacağız. Hangi bölgelere takviye yapacağımızı söylemeyeceğim ama eksiklerimizi görüyoruz ve gerekeni yapacağız" dedi. Başkan İsmail Uyanık bu açıklamasıyla önceki gün gazetemizde yayınlanan '4 transfer yolda' haberini de doğrulamış oldu.