AK Parti'den Atakum Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Erhan Sarı, aday adayı olma süreciyle ilgili bilgi vererek Atakum hakkında çalışmalarından bahsetti.

CİDDİ ÖN HAZIRLIK

Samsun'da doğup büyüdüğünü söyleyen Doç. Dr. Sarı, "Lise tahsilimden sonra Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde doktoramı tamamladım. 2007-2011 yılları arasında Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi olarak görev yaptım. OMÜ'ye öğretim üyesi olarak geri döndüm, 3 yıl önce doçenliğimi aldım. Şimdi de AK Parti'den Atakum Belediye Başkanı aday adayı olarak hizmet vermek için yola çıktım. Hayatım boyunca yaptığım bütün işlerde şu prensibi edindim: bir insan hangi işi yaparsa yapsın, kafasını yastığa koyduğunda işiyle dertlenmiyorsa, başarılı olması zor. Ben Atakum ile dertlendiğim için aday adayı oldum. Gelecek nesiller için çok daha yeşil, yaşanabilir ve güzel bir Atakum istiyorum. Arkadaşlarımla ekip çalışması gerçekleştirdim. Bilim adamlarıyla da istişare ettim. Ciddi bir ön hazırlık yaparak birçok projeyle aday adayı olduk. Doğru yönetimle Atakum'a hizmet edeceğiz" diye konuştu.

YATAY MİMARİLİ ATAKUM

Amaçlarının kanunların el verdiği ölçüde yatay mimarisi olan daha yeşil bir Atakum olduğunu kaydeden Doç. Dr. Sarı, "Çocukların sokakta bisikletle gezebildiği, bahçelerinde top oynadığı bir yer hayal ediyorum. Ruhu olan bir Atakum için çalışacağız. Atakum birçok proje için müsait bir yer. Yeşil bir Atakum en büyük hayalim. İnsanların hayatları stresli, hızlı bir yaşam sürüyoruz. Daha yeşil, daha az egzoz dumanı olan daha yaşanabilir bir kent olmayı Atakum hakediyor, hemşerilerim de hakediyor diye düşünüyorum" dedi.

Zerrin SOMUNCU