Eski başkanvekili Recep Hun, kulübe verdiği 905 bin lirayı talep etmiş, Samsunspor Yönetim Kurulu ise alacağı yoktur şeklinde itirazda bulununca konu mahkemeye taşınmıştı. Davanın son duruşmsı yapılırken mahkeme Recep Hun'u haklı buldu


MAHKEME KARARINI VERDİ
Eski Samsunspor Başkan Vekili Recep Hun ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem Soycan, görevlerinden ayrıldıktan sonra alacaklarını talep edip, icra takibi başlatmıştı. 27 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşen kongrede göreve gelen Erkurt Tutu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ise, Recep Hun ve Adem Soycan'ın bu talebine 'alacakları yoktur' diyerek itirazda bulundu. 905 bin lira alacağı olan Hun ve 665 bin lira alacağı bulunduğu belirtilen Soycan, o dönem yönetimin bu hamlesine karşı itiraz edince konu mahkemeye taşındı.

ADALET YERİNİ BULDU
Samsun 3. Asliye Mahkemesi'nde Recep Hun'un alacağıyla ilgili görülen davanın son duruşması dün yapıldı. Bilirkişi raporlarının incelenmesinin ardından mahkemeden Recep Hun, lehine karar çıktı. Recep Hun, yönetimdeyken kulübe verdiği 905 bin lirayı alacak. Adem Soycan ile ilgili davanın ise ay sonunda görüleceği belirtildi. Açıklma yapan Recep Hun, "Hizmetlerimizin karşılığında böyle bir durumla karşı karşıya kalmamalıydık. Ancak adalet yerini buldu" diye konuştu.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU