Samsun'da yeni açılan Özel Dinamik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adından söz ettirmek için kolları sıvadı. 3 spor branşında boy gösteren okulun hedefi gelecek yıllarda 'şampiyonluklara' imza atmak

BAŞARIYLA SÖZ ETTİRECEK

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Futbol, Basketbol ve Voleybol İlçe Şampiyonaları'nda boy gösteren Özel Dinamik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Samsun'a yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor. Hem Anadolu hemde Mesleki Teknik Lisesi formatında bünyesindeki öğrencilere kaliteli hizmet sunan okul, futbol, voleybol ve basketbol kategorilerinde de adından başarıyla söz ettirip şampiyonluklara ulaşmak istiyor.

ÖNCE TAKIM OLACAĞIZ

Yeni bir okul olduklarını ve hedeflerinin gelecek yıl şampiyonluklara ulaşmak olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Çimgöz, "Bu sezon 3 takım kategorisinde müsabakalarda boy gösteriyoruz. Futbol ve basketbol kategorilerinde maçlarımızı oynuyoruz. Voleybolda ise bu ay sonu parkeye çıkacağız. Hedef bu sezon takım olgusunu oluşturmak ve gelecek yıl şampiyonluklara imza atmak. Bizlere destek olan Okul Müdürümüz Emine Akar'a ve Müdür Yardımcımız Fatih Köse'ye de teşekkür ediyoruz.

Salim YILDIZ