Bölgenin en büyük firması OTAT, TÜYAP Samsun Gıda Fuarı'nda stant açtı. Fuarda yoğun ilgi gören OTAT, tüketicilerden tam not aldı. OTAT Genel Müdürü Mustafa Başaran, OTAT'ın yeni bir ürünle tüketicilerle buluşacağının müjdesini verdi.

İLKLER OTAT'TAN

Samsun Gıda Fuarı'nı desteklediklerini kaydeden Başaran, 'Gıda Fuarı'na katılma amacımız, hem firmamızı hem yeni ürünlerimizi tanıtmak hem de fuara destek vermek. Fuardaki ziyaretçi sayısı oldukça fazla. Bu da hem Samsun hem de firmalar için sevindirici bir durum. OTAT olarak sürekli yeni ürünlerle tüketicinin karşısına çıkıyoruz. Geçen sene piyasaya sürdüğümüz OTAT Sürsene ile son bir aydır Antalya, Mersin, İstanbul bölgelerine de açıldık. Her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Yeni bir ürünümüz daha var. Özellikle çocuklara özel bir ürün. Bu biraz sürpriz olacak. Önümüzdeki günlerde de onunla ilgili lansmanlarımıza başlayacağız. Sağlıklı beslenmeyi sağlayabilecek unsurları araştırırken, çocuklarımıza ve ailelere yönelik faydalı besinlerle üretiyoruz. Ve bu anlamda ciddi bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Geçen sene çıkartmış olduğumuz biberli peynir Türkiye'de ilkti. Şimdi çocuklar için çıkartacağımız özel ürün de ilk olacak. Peynir yemeyen çocuğa peynir yedireceğiz' dedi.

GENİŞ HİZMET AĞI

OTAT'ın 1998 yılında kurulduğunu kaydeden Başaran, 'Çorum, Amasya, Samsun ve Ordu Bölgesi'nde bölge müdürlüğümüz var. Özellikle bu sene ulusal zincir mağazalarda, Türkiye çapında da yeni ürünleriyle bir çalışması ve büyümesi var. Çorum, Amasya ve Samsun üçgeninde de çiftçisinin sütünü alan, 7500 çiftçisi olan, yaklaşık 150 çalışanı bulunan bir firma olarak hizmet veriyoruz' diye konuştu.

Ayşe KUŞCU