Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Üroloji Uzman Dr. Hacı Bekir Genişer, idrara yapamama şikayeti nedeniyle gelen bir hastayı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu. Hasta ameliyat sonrası taburcu edilme işlemleri sırasında daha önce hastaya bakan aynı hastanede görevli Beyin Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Y.S.'ye herhangi bir önerisinin bulunup bulunmadığını telefonla arayarak sordu.

HASTANE GÖREVLİLERİ KURTARDI

Bunun üzerine Dr. Hacı Bekir Genişer'i telefonla arayan Opr. Dr. Y.S., odasına çağırdı. İddiaya göre odaya giden Dr. Genişer'e, Y.S., hastayı neden ameliyat yaptığını, yapılmaması gerektiğini söyleyerek bağırmaya başladı. Bir süre sonra Y.S., Dr. Hacı Bekir Genişer'e bir hışımla saldırarak yumruklamaya başladı. Y.S. tarafından dakikalarca darp edilen Genişer, hastane görevlilerinin odaya girmesiyle kurtarıldı.

7 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLDİ

Meslektaşı tarafından darp edilen Üroloji Uzman Dr. Hacı Bekir Genişer, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Opr. Dr. Y.S. hakkında suç duyurusunda bulundu. Adli tabipten 7 gün iş göremez raporu verilen Dr. Hacı Bekir Genişer, "Bana muayene gelen hastamıza gerekli olan müdahaleyi yaptım. Ancak diğer meslektaşım, beni odasına çağırarak, yalandan ameliyat ediyorsun diyerek bağırdı. Daha sonra da saldırdı. Beni yumruklamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika sonra odaya giren hastane görevlileri beni kurtardı. Kendisinden şikayetçi ve davacıyım. Ben yapılması gerekeni ve görevimi yaptım. Bu saldırıyı hak etmedim. Adalete güveniyor ve yerini bulacağına inanıyorum" dedi.

Bayram OK