1966 senesinde Sağlam İş olarak kurulan ve 2004 yılında Sağlam Endüstriyel olan firma, günümüzde Nilfix endüstriyel hijyen malzemeleri, Öztiryakiler mutfak ürünleri ve Nilco malzemeleri satışını gerçekleştiriyor.

KISA SÜREDE FİRMAMIZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Firma hakkında açıklamada bulunan Sağlam Endüstriyel ortağı Mahmut Sağlam, 'Biz Sağlam Endüstriyel firmamızı kardeşim Selçuk Sağlam ile beraber yürütmekteyiz. Trabzon'daki şubemizde ise oğlum Kenan Sağlam işletmesini yapıyor. 1966 senesinde babam, Sağlam İş olarak ticari faaliyete başlamıştır. Biz 2004 yılında firmamızı Sağlam Endüstriyel olarak faaliyetlerimizi büyütmeye başladık ve endüstriyel temizlik ve ambalaj malzemelerini bünyemize kattık. 2014 yılında ise bünyemize Nilfix markasıyla Endüstriyel Hijyen Ürünleri ve Kağıt grubu üretimine başladık. Üretimini yaptığı profesyonel endüstriyel temizlik ve hijyen ürünleri ile tüm Türkiye çapında müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Şuanda Karadeniz bölgesinde Trabzon, Giresun ve Ordu'da bayiliklerimiz var. Sinop'ta yeni bir bayi yaptık. Amasya bölgesiyle de görüşmekteyiz. Amacımız daha değişik dış bölgelere açılmak. İş ortaklarımıza sunduğumuz kaliteli ve yüksek performanslı ürünler ile kısa sürede büyük ilgi gören firmamız, yaptığımız yeni yatırımlar, Ar-ge çalışmaları ve sayısı her geçen gün artan bayilikleri ile sektörde yerini almıştır. Samsun'un firmasına, Samsun'un ve Karadeniz bölgesinin sahip çıkmasını istiyoruz' dedi.

KATILIM DÜŞÜK

Samsun Gıda Fuarı 2018 Samsun 3. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı'nda katılımın bu sene düşük olduğunu belirten Mahmut Sağlam, 'Sağlam Endüstriyel olarak Gıda Fuarı'nda bulunmaktayız. Piyasa şartlarına göre ve geçen seneye göre fuara katılım düşük. Geçen sene gibi beklentilerimizi karşılamadı fuar. Firma olarak istediğimiz randımanı alamadık. Sadece benim açımdan değil, diğer firma sahipleriyle de konuşuyorum. Bu seneki katılımda 20-25 firma eksik. Dışardan katılım yok. Biz geçen sene İran'dan gelen bir ekibe makine sattık, bu sene böyle bir şey göremedik' ifadelerinde bulundu.