İnşaat mühendisi Murat Şenel, düzenlediği basın açıklamasıyla, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını duyurdu. Açıklamaya çok sayıda partili katıldı.

ŞEFFAF YÖNETİM

CHP İlkadım İlçe Başkanlığında konuşan Şenel, "İlkadım'ın sorunlarını çok iyi biliyorum. Oldukça yaşlı bir şehrimiz var. Süratle göç veriyoruz. Otoparklar yetersiz. Güvenlik sorunları mevcut. İlkadım'a hizmet etmiş tüm yöneticilere teşekkür ediyorum ancak İlkadım bir değişime ihtiyaç duyduğunu bize bağırıyor. Ben de arkadaşlarımla beraber bu değişimi sağlamak için göreve talibim" ifadelerini kullandı.

HAYALLERİM VAR

Şenel, İlkadım ile ilgili önemli hayalleri olduğunu söyleyerek, "İnsan hayatında ilk adımlar çok önemlidir. Bazı ilk adımlar sadece hayatınızı değil, bir ulusun hayatını değiştirir, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a attığı ilk adım gibi. 100 yıl önce Atatürk Samsun'a ayak bastığında hayalleri vardı. Aradan geçen yüzyıla rağmen onun hayallerinin ve vücut bulmuş eserlerinin ışığıyla aydınlanmaya devam ediyoruz" sözlerini kaydetti.

Şükrü Berk ASKAR