Samsun'un Çarşamba ilçesinde oturan iş adamı Yüksel K., Samsun merkeze geldiğinde daha önceden tanıştığı Hakan K. ve Sinan K. tarafından Filiz K. isimli kadın ile tanıştırıldı. Daha sonra Yüksel K., Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir eve Filiz K., ile birlikte gitti. Eve gelen Yalçın Y., kendisini abisi olarak Yüksel K.'yi de eşi olarak tanıttılar. Daha sonra Filiz K.'yi başka bir odaya götürerek çığlık attırarak, 'öldürdük' süsü vermek için kanlı bıçakla odaya geldiler.

POLİSE ŞİKAYETÇİ OLDU

Film senaryolarını aratmayan olayda, 'seni de öldürürüz' diye ellerindeki kanlı bıçakla Yüksel K.'yi tehdit eden şahıslar, "Kurtulmak istiyorsan 100 bin TL para vereceksin" dediler. Bunun üzerine şahıslardan korkan Yüksel K., 95 bin TL parayı bularak, Sinan K. ve Yalçın Y'ye teslim etti. Olayın ardından polise giden Yüksel K., başından geçenleri anlatarak şüphelilerden şikayetçi oldu.

ÇALIŞMA SONUCU YAKALANDILAR

Bunun üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelileri belirleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu, film gibi nitelikli yağma olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Hakan K., Filiz K., Sinan K., Yalçın Y., Ö.K. ve A.A.'yı gözaltına aldı.

4'Ü TUTUKLANDI

Samsun Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen Hakan K., Filiz K., Sinan K., Yalçın Y., çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Ö.K. ve A.A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bayram OK