Finale yükselen her iki okul da Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına katılma hakkı elde etti

İKİSİ DE GİDİYOR
Samsun Okullararası Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonası'nda final müsabakaları oynandı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, Bafra Atatürk Ortaokulu'nu mağlup ederek üçüncü oldu. Final maçında ise İlkadım 23 Nisan Ortaokulu ile Atakum Denizevleri Ortaokulu karşılaştı. 23 Nisan Ortaokulu setlerde rakibine 25-7, 25-11 ve 25-14'lük sonuçlarla üstünlük kurarak maçı 3-0 kazandı. Bu sonuçla 23 Nisan Ortaokulu il şampiyonu, Denizevleri Ortaokulu da il ikincisi oldu. Her iki okul da Samsun'u Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecek.

TAKIMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Hasan Doğan Spor Salonu'ndaki final karşılaşmalarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren dört okula da kupa ve madalyaları verildi. Dördüncü Bafra Atatürk Ortaokulu'nu, beden eğitimi öğretmeni Miraç Aslan, üçüncü Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nu beden eğitimi öğretmeni Volkan Kemal Sezer, ikinci Denizevleri Ortaokulu'nu Ses Okulları Genel Müdürü Yaşar Batur ve şampiyon 23 Nisan Ortaokulu'nu da Denizevleri Ortaokulu Müdürü Mehmet Memişoğlu ödüllendirdi.

BÜYÜK SEVİNÇ...
Rakibi Denizevleri Ortaokulu'na büyük üstünlük kurarak maçı 3-0 kazanan 23 Nisan Ortaokulu'nda sporcular büyük sevinç yaşadı.

Selçuk KAYA