Samsun Valisi Osman Kaymak, Haber Medya Grubu'nu ziyaret etti. Haberaks TV'de 'Engelsizsiniz' programında Mete Kahraman'ın program konuğu olan Vali Kaymak, program öncesinde ise Haber Medya yetkilileriyle görüştü. Program sonrası Vali Kaymak, Haber Gazetesi'nin 14'ünci yaş günü kutlama programına katıldı.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Kaymak, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Onur Nurdemir, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan ve Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan ile görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kaymak'a, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay da eşlik etti.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Çalışmalar hakkında Vali Kaymak'a bilgi veren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, '14'üncü yıldönümümüzde sizleri aramızda görmekten, Haber Medya Grubu ailesi olarak önce şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan tam 14 yıl önce dönemin başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışını yaptığımız Haber Gazetesi şimdi 14 yaşında. Bu 14 yıl içerisinde radyo, dergi, televizyon, ajans, sosyal medya ve dijital medya alanlarında da önemli çalışmalar yaptı. Şimdi büyük bir aileyiz. Haber Medya Grubu markasıyla tek çatı altında toplanarak, Samsun'da ve bölgede yayın hayatımıza devam ediyoruz. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla beraber bölgedeki bütün gelişmeleri okuyucularımıza ve izleyicilerimize sunuyoruz. Vatandaşlarımız; Haber Medya'yı, bölgede birinci ve lider konumuna getirmekle ödüllendirdi. Biz de bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz. Aslında bölgemizde kamu hizmeti sunuyoruz. Hep beraber nice 14 yıllara' şeklinde konuştu.

ULUSAL YAYINLARLA AYNI SEVİYEDE

Samsun Valisi Osman Kaymak ise Haber Gazetesi'ni, ilkeli ve tarafsız yayıncılığından dolayı tebrik etti. Vali Kaymak, 'Haber Gazetesi'nin, 14'üncü kuruluş yılını kutluyorum. Daha nice yıllara diyorum. Bu güzel günde aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. 1,5 yıldır Samsun Valisi olarak görev yapıyorum. Haber Gazetesi, Haberaks olmak üzere Haber Medya Grubu'nun tüm yayınlarını yakından takip ediyorum. Gerçekten ilkeli ve tarafsız yayıncılığı var. Biz; medyayı kamu hizmeti olarak görüyoruz. Sonuçta hepimiz bu millete hizmet ediyoruz. Vatandaşın haber alma hakkı var. Ona sağlıklı haber vermemiz gerekir. Asparagas, farklı yönlere yönlendirecek toplumda kargaşaya yönlendirecek haberlerden kaçınarak haber yapılması gerekiyor. Haber Medya Grubu'nun da bizi rahatsız edici bir yayını olmadı, çok teşekkür ediyorum. İlimizde olup da bölgeye hitap eden böyle güçlü bir medya grubunun olmasından dolayı bizler mutluyuz. Kaliteli ve hızlı yayıncılık prensibiniz sayesinde ulusal çapta yayınlar yapıyorsunuz. Bu kalitede emeği olan tüm çalışanları tebrik ediyorum. Nice 14 yıllara diliyorum, başarılarınız daim olsun' ifadelerinde bulundu.

PASTA KESİLDİ

Konuşmaların ardından Vali Osman Kaymak ve Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi'nin 14'üncü yıl pastasını kesti. Pasta kesiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Zerrin SOMUNCU