HEM HAVA, HEM KARAYOLU

Yılport Samsunspor, yarınki Utaş Uşakspor maçı için bu kente hareket etti. Kırmızı- Beyazlılar öğle saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nden ayrılarak Uluslararası Çarşamba Havalimanı'ndan İstanbul'a uçtu. İstanbul'dan da yine havayoluyla İzmir'e geçen kafile, oradan da karayoluyla Uşak'a vardı. Akşam konaklayacağı otele yerleşen Kırmızı- Beyazlılar, bugün son çalışmasını yapacak.

İŞTE KADRO AÇIKLANDI

Erkam Reşmen'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı kafilede Ahmet Altın, Furkan Köse, Erhan Kartal, Nuri Terliksiz, Şahin Şafakoğlu, Canberk Dilaver, İshak Doğan, Oğuz Gürbulak, Savaş Yılmaz, İlyas Kubilay Yavuz, İrfan Başaran, Okan Dernek, Samet Asatekin, Ramazan Çevik, Enes İslam İlkin, Erhan Şentürk, Bahattin Köse ve Muhammet Beşir yer aldı.

BAŞKAN KARAYOLUYLA...

Kafileyi Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Başkan Yardımcısı Emin Kar, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arslan ile kulüp çalışanları uğurladı. Öte yandan Başkan İsmail Uyanık, özel işleri nedeniyle kafilede yer almazken, Uşak deplasmanı için akşamüzeri yola çıktı.