Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan Karadeniz bölgesinin ilk ve tek devlet korusu olarak konserlerine devam eden Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde Yeşilçam Klasikleri Özel Konserini Samsunlulara sundu.

YEŞİLÇAM'IN UNUTULMAZ ŞARKILARI

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarının can bulduğu gecede Samanyolu, Sevemedim Kara Gözlüm, Nasıl Geçti Habersiz O Güzelim Yıllarım, Damarımda Kanımsın ve birçok Yeşilçam'ın unutulmaz şarkıları seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Yeşilçam'a damgasını vurmuş şarkılar vatandaşların kulaklarının pasını sildi. Konser sonunda Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal ve Koro Müdürü Kemal Yurt, konuk sanatçılara plaket taktim etti. Konser sonrası tebrikleri kabul eden Şef Nihat Gönül yoğun istek üzerine bu konserin en yakın zamanda tekrarlanacağının müjdesini verdi.

GENÇLİK YILLARIMIZA DÖNDÜK

Nostaljik bir gece yaşattıkları için Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu yetkililerine teşekkür eden katılımcılar, 'Gençlik yıllarımıza döndük, moral bulduk, keyiflendik. Bizlere böyle güzel bir etkinliği yaşattığı için Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'na çok teşekkür ediyoruz' dedi.