''3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla düzenlenen panele katılım yoğun oldu. Panele sinevizyon yolu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Yaşam boyu Eğitim Derneği Genel Başkanı Avukat Ali Ulusoy katıldı.

SİNEVİZYON İLE KATILIM

'3 Aralık Dünya Engelliler günü' dolayısıyla CHP Atakum İlçe Başkanlığı'nda, sivil toplum kuruluşları, belediye başkan aday adayları Abdullah Taşkın, Aylin Tat, Bayram Çelik ve Cemil Deveci, yönetici kadrosu ve parti üyelerinin katılımıyla 'Geçmişten Günümüze Engelliler Tarihi, Hak İhlalleri ve Çözüm Yolları' konulu panel düzenlendi. CHP Engelliler Üst Kurulu Üyesi Dr. Atila Tekcan, engellilerin tarihini, yaşadıkları sorunları ve parti programıyla ilgili sunum yaptı.

Panele sinevizyon yolu ile katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, engelliler hakkında verdikleri yasa tekliflerinden bahsederek, engelliler konusunda hak ihlallerinin takipçisi olacaklarını söyledi. Ayrıca panele sinevizyon yolu ile katılan Yaşam Boyu Eğitim Derneği Genel Başkanı Avukat Ali Ulusoy, kurulan Türkiye Engelliler Meclisi'nin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.