DEVREYİ ÖNDE KAPADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. haftada Utaş Uşakspor ile deplasmanda karşılaşan Yılport Samsunspor, zirve yarışında önemli bir galibiyete daha imza attı. Rakiplerinin kazandığı haftada Utaş Uşakspor'u Samet Asatekin ve Erhan Şentürk'ün golleriyle 2-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, puanını 33 yaparak 3. sırada yerini korumayı başardı. Haber Medya Grubu'nun canlı olarak ekranlara getirdiği maça iyi başlayan Samsunspor, geliştirdiği atakları değerlendirmesini bildi. 21. dakikada Canberk Dilaver'in yaptığı ortada topu filelerle buluşturan Samet Asatekin gol perdesini açarak takımını 1-0 öne geçirdi.

ERHAN 2'DE 2 YAPTI

İlk 45 dakika boyunca rakibe pek fırsat tanımayan Kırmızı-Beyazlılar soyunma odasına ise 1-0'lık skorla avantajlı giden taraf oldu. İkinci devrede oyun hakimiyetini korumaya çalışan ve farkı çoğaltmak isteyen Samsunspor, 67. dakikada oyuna Bahattin Köse'nin yerine giren golcü oyuncu Erhan Şentürk'ün attığı golle durumu 2-0'a getirdi. Ev sahibi ekip Uşakspor ise 89'da Murat Gürbüzerol ile farkı 1'e indirdi(1-2). 5 dakikalık uzatma bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Yılport Samsunspor, rakiplerinin kazandığı haftada sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak zirve inadını sürdürdü.

2 PERDELİK OYUN...

Yılport Samsunspor, zirve yarışında zorlu bir deplasmanı daha başarıyla geride bıraktı. Kırmızı-Beyazlıların iki perdelik oyununda ise başrolleri perdeyi açan Samet ve ve kapatan Erhan oynadı.

Salim YILDIZ