Bizim Artvin Derneği Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Levent Ertürk, Samsun'da yaşayan Artvinlileri, Yalı Kafe'de düzenlenen kahvaltı programında bir araya getirdi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı kahvaltı programına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Sinoplular Derneği Başkanı Gülsever Övet Kesimal, Artvinliler Turizm ve Folklor Derneği, Şavşatlılar Derneği, Tekkeköy Artvinliler Derneği ve Bizim Artvin Derneği yönetici ve üyeleri katıldı.

HER ZAMAN KOL KOLA OLACAĞIZ

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Levent Ertürk, 'Her zaman yanımızda olan Artvinli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün buraya bizim için geldiniz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Her zaman yana yana, kol kola olacağız. Gülen yüzleriniz solmasın. Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı'nın da ilçemize güzel ve önemli hizmetleri oldu. Bu hizmetler için kendisine hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum' dedi.

ERTÜRK'E TEŞEKKÜR

Birlik ve beraberlik ortamı sağladığı için Ertürk'e teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, "Buradaki katılım, birlik ve beraberliğimiz için çok önemli. Bu dayanışma, şehrimizin gelişimine ciddi anlama katkı veriyor. Bu birlikteliği sağlayan Atakum Meclis Üyesi Levent Ertürk'e çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar sizlerle birlikte ve Levent Ertürk'ün destekleriyle Atakum'a hizmet ettik. Etmeye de devam edeceğiz'' diye konuştu.
Artvinlilerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ile coşku dolu anlar yaşandı.