Proje Bafra Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğünün tertip ettiği program Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Proje Koordinatörü Sibel Kılıç, Bafra Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Muzaffer Şahin ve Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Hakan Zeren, aileler ve çocukların katılımı ile başlatıldı.

ÖNEMLİ BİR PROJE

Projenin amacı ile ilgili bilgi veren Bafra Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Muzaffer Şahin, projenin çocuklar için önemli olduğunu vurguladı. Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, 'En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın donanımlı hale getirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda başlatılan Okul ve Destek projesinin başarılı olacağına inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak, ev sahipliği yapan Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç'a verdiği destek için teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

DESTEK VERECEĞİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, 'Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın başlattığı Okul ve Destek projesinin Bafra'ya hayırlı olmasını diliyorum. Devletimizin yanımızda olduğunu, yalnız olmadığımızı gösteren bu ve benzeri projelerde Bafra Belediyesi olarak her zaman destek vereceğiz. Belediyemizin de benzer amaç doğrultusunda hayata geçirdiği Bilgi ve Teknoloji evimizin sunduğu imkanlardan çocuklarımız ve gençlerimiz yararlanıyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız' ifadelerini kullandı.