Samsun Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü 'Hayatta da Sahada da Birlikteyiz' projesi kapsamında düzenlenen dostluk maçında bir araya geldi

Samsun Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilerle iletişim kurmak ve onların yaşadıklarını daha iyi hissetmek ve hissettirmek amacıyla Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile tekerlekli sandalye üzerinde yapılan dostluk maçında bir araya geldi. Bahçeşehir Koleji Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, özel gereksinimli vatandaşlarımızı okulumuzda ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk. Hayatta hiçbir şeyin engel tanımadığını bir kez daha anlamış oluyoruz. Başta BESK Başkanı Yakup Özden olmak üzere çalıştırıcı, sporcu ve BK Basketbol takımı oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca bu projede bilet satışından elde edilen gelirle, BESK sporcularına spor malzeme desteği sağlanacak.

HEDİYELER VERİLDİ

Karşılaşmanın bitiminde Karadeniz Bölge Koordinatörü Sayın Savaş BOYAR, Samsun BESK Başkanı Yakup Özden'e Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü flaması takdim etti. Yine Bahçeşehir Koleji Samsun Basketbol Takımı sporcuları, Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinin 'Bilgisayar Destekli Tasarım' dersinde tasarladıkları projeyi, kulüp yönetici ve sporcularına hediye etti.