Anakentspor, Medıcalpark Samsun Engelligücü Gençlik Spor Kulübü ve İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün '3 Aralık Dünya Engelliler' günü nedeniyle ortaklaşa düzenlediği dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) A Grubu'nda yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor ve, Medicalpark Samsun Engelligücü Gençlik Spor Kulübü, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde '3 Aralık Dünya Engelliler' günü nedeniyle düzenlenen dostluk maçında karşı karşıya geldi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan ve renkli görüntülere sahne olan dostluk maçında İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Başantrenörü Erdem Işık da tekerlekli sandalyeye oturarak sahada yer aldı.

DAHA DUYARLI OLMALIYIZ

Karşılaşmayı Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kara ve Medicalpark Samsun Engelligücü Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı birlikte izledi. Karşılaşma sonunda her iki takım oyuncularına tatlı ikram edilirken, Medicalpark Samsun Engelligücü Gençlik Spor Kulübü sporcularına Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un atkı ve beresi hediye edildi. Anakentspor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Kara, engellilerin bir gün değil her gün hayatlarını kolaylaştırmak için tüm sağlıklı bireylerin duyarlı olması gerektiğini söyledi.