Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'ı makamında ziyaret eden Borsan Ukrayna Şirketi Genel Müdürü Özkan Yılmaz ve Borsan Grup Ukrayna bayi sahipleri Kravchenko İrina, Sirenko Yyriy, Terekhov Michaylo ve Lisovska İiyevgeniya fikir alışverişinde bulundu.

BORSAN GRUP ÇOK BÜYÜK

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Borsan Grup Ukrayna bayi sahipleri, 'Samsun'u çok sıcak bulduk. Borsan Grup'un bu kadar büyük olduğunu tahmin etmiyorduk. Genel yapısını görünce şaşırdık. Ziyaretimiz esnasında Haber Medya Grubu'ndan bilgiler aldık. Her gün bu tempoyla haber bulma, gazetenin baskısı bir enerji gerektiriyor. Bu kolay bir tempo değil, Haber Medya Grubu'nu tebrik ediyoruz. Samsun'da gezerken şehrin, yeniliğe açık olduğunu fark ettik. Samsun çok misafirperver bir şehir. Gittiğimiz her yerde kendilerinden birisi gibi karşılandık. Bu bizi çok etkiledi' ifadelerinde bulundu.

HABER MEDYA GRUBU'NU GEZDİLER

Borsan Ukrayna Şirketi Genel Müdürü Özkan Yılmaz ve Borsan Grup Ukrayna bayi sahipleri Kravchenko İrina, Sirenko Yyriy, Terekhov Michaylo ve Lisovska İiyevgeniya Borsan'a bağlı olan Haber Medya Grubu'nda; Haber Gazetesi, Haber Radyo, HaberHayat Dergisi ve Haberaks TV çalışma ofislerini gezdi. Heyet, hatıra fotoğrafı çekimi ile Haber Medya Grubu'ndan ayrıldı.