İlkadım ilçesinde Baruthane Mahallesi'nde İskenderun Sokak'ta bulunan Sefatepe Restoran, Samsun'un köylerinden gelen malzemelerle hazırlanan leziz yemekleriyle Samsunluların beğenisini topluyor.

YÖRESEL LEZZETLER

Kavak'ta yetiştirilen kazların etiyle hazırlanan tirit, meşhur Bafra pidesi, yerli besi etinden yapılan kuzu ızgara ve Samsun'da sadece Sefatepe Restoran'da bulunan Kirde yemeğini ve birçok lezzeti menüsünde bulunduran Sefatepe Restoran, aile yemekleriniz, iş yemeklerini, arkadaş ağırlamalarınız için vazgeçilmez alternatifler sunuyor.

TAMAMEN DOĞAL TATLAR

Sefatepe Restoran İşletme Sahibi Sefa Karaoğlan, "Restoranımızda hazırladığım tüm yemeklerimiz Samsun'un yerli mamulleriyle hazırlanmaktadır. Yöresel lezzetlerimizi tamamen doğal tatlarıyla sunuyoruz" dedi.

BİRÇOK ORGANİZASYON İÇİN UYGUN ADRES

Pazar günleri kahvaltı menülerinin müşteriler tarafından çok beğenildiğini belirten Karaoğlan, "Misafirlerini nezih ve güzel bir mekanda ağırlamak isteyenleri, restoranımızı tercih etmelerini tavsiye ederiz. Bunun yanı sıra iş yemekleri, aile ve arkadaş buluşmaları için restoranımızda uygun ortam bulunmaktadır. Mevlit, sünnet ve nişan gibi organizasyonları için de restoranımızda yerimiz mevcuttur" diye konuştu.