Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, gece saatlerinde ilçe genelinde Terme Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve asfalt çalışmalarını denetledi, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Terme'ye hizmet etmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kul, "Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur. Gece-gündüz zaman kavramlarıdır. Kadim şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece de bir gündüz de bir" dedi.

BAŞKAN HER AN YANIMIZDA

Başkan Kul'u gece denetim yaparken gören vatandaşlar, "Gece bu saatte bir belediye başkanını denetim yaparken ilk defa görüyoruz. Her zaman halkın arasında olan Şenol Başkanımızdan çok memnunuz. Bizi düşünerek yaptığınız çalışmalar, kentimizi güzelleştirdi, sorunlara çözüm getirdi. Emeklerinize ve sizlere çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

BU ŞEHRE HİZMET ONUR

Saha çalışmalarının teknik ekiple doğru ve kontrollü yapıldığını anlatan Başkan Kul, 'Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke, beton yol ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Bu şehre hizmet etmek bizler için onurdur' diye konuştu.

HANİFE NİNEYE KONUK OLDU

Yol ve kaldırım çalışmaları yapılan Fenk Mahallesi Ertan Sokak'ta kendisi ile karşılaşınca evine davet eden 93 yaşındaki Hanife Ekinci'nin talebini geri çevirmeyen Başkan Kul, 'Cadde ve sokak ziyaretlerimizde esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, hoş bir sohbeti paylaşıyoruz. Cadde cadde, sokak sokak hemşehrilerimizle gönül gönüleyiz. Burada da görüyoruz ki yapmış olduğumuz işlerde ne mutlu bize ki vatandaşlarımızın gönlüne girebilmişiz' şeklinde konuştu.