Canik Belediyesi'nin ay-yıldızlı hizmet binasının önünde Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda toplanan Samsunlu Mercedes tutkunları, önce araçlarıyla ay-yıldız şekli oluşturdu ardından Başkan Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samsun Mercedes Garaj Grubu Temsilcisi Sercan Engin ve grup üyelerini ağırlayan Başkan Genç, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

BİRLİKTELİK ÖNEMLİ

Samsun'un hedefleri olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Şehrimizi hedeflere ulaştırabilmemiz için en büyük ihtiyacımız birlikteliktir. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Çünkü tek elin sesi asla çıkmaz. Bu bakımdan şehir olarak da bütünleşmeli, birlik olmalıyız. Samsun'umuzu ancak şehrin dinamiklerinden olan STK'ların da içinde olduğu birlikteliklerle, ortak akılla geleceğe taşıyabiliriz. Bu bakımdan Mercedes tutkunlarını bir araya getiren yeni oluşumun, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

GENÇ'E TÜRK BAYRAĞI

Mercedes Garaj Grubu Temsilcisi Sercan Engin de, Samsun'da Mercedes tutkunlarını bir araya getirmek, tanışmak ve kaynaşmak amacıyla grup kurduklarını belirterek, kendilerine destek veren Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Ziyaretin sonunda grup üyeleri Başkan Genç'e Türk bayrağı hediye etti.