İlkadım Belediyesi U-18 Basketbol takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk maçının hemen ardından genç sporcuları ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Genç sporcularımız bizi yine gururlandırmayı başardılar. Spora desteğimiz her zaman sürecek' dedi

BAŞARILAR DEVAM EDECEK

İlkadım Belediyesi U-18 Basketbol takımı finalde Samsun Bahçeşehir Koleji Basketbol A takımını 60-56 mağlup ederek şampiyonluk kupasına uzandı. Şampiyonluk maçı sonrası büyük sevinç yaşayan genç sporcular İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Antrenör Orhan Alanur ve Burak Dede, 'Başkanımızın spora ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Verdiği değer sayesinde bizler çok iyi imkanlarla müsabakalara hazırlanabiliyoruz. Bu sağlam altyapı da beraberinde başarıyı getiriyor. Bu nedenle başkanımıza ve belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederiz. İnşallah biz yakaladığımız başarıları artırarak devam ettireceğiz' diye konuştu.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Spora verilen desteğin karşılıksız kalmadığını belirten Başkan Tok, İlkadım Belediyespor'un başarılarının devam edeceğini söyledi. Başkan Tok, 'Böyle tarifi zor başarılar bizim için gurur verici bir tablodur. Başta sporcularımıza, antrenörümüze ve kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Ben eminim ki bu başarılar devam edecek. 2007 yılında hizmete açtığımız Mete Adanır Spor Salonumuzda ve birçok tesisimizde 17 farklı branşta 10 bine yakın gencimiz spor ile buluşuyor. Ayrıca 2 bine yakın hanım kardeşimiz tesislerimizde step, aerobik, fitness gibi imkanlardan faydalanarak sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Spor yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz' dedi.