Kavak Belediyesi, bölgede kış koşulları ağırlaşmadan ilçe genelinde sürdürdüğü faaliyetlerine hız verdi. Yoğun bir tempoda dört koldan faaliyetlerin sürdüğünü belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kış mevsiminin şartları ağırlaşmadan mümkün olduğu kadar halkımızı isteklerine yanıt vermek için çalışma tempomuza hız kattık" dedi.

ARALIKSIZ HİZMET

Sarıcaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bölgemizde yürüttüğümüz çalışmaları belirli bir plan ve programa göre yapıyoruz. İnsan odaklı çalışma her zaman önceliğimiz olmuştur. Uzak yakın demeden tüm hizmetlerimizi eşit bir şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Kış mevsimini iyice hissetmeye başladığımız bugünlerde hem kar yağmadan önce hem çalışma tempomuzu artırdık hem de olası bir kar yağışına karşın belediye olarak her türlü önlemimizi almış durumdayız. Kavak ilçe merkezimize bağlı merkez ve 85 kırsal mahallemizde de gruplar halinde büyük bir fedakarlıkla çalışan ekiplerimiz olumsuz hava koşulları bölgenin üzerine iyice çökmeden mümkün olduğunca daha fazla hizmet ulaştırmanın gayreti ve çabası içindeler"

250 BİN METREKARE PARKE ÇALIŞMASI

Bazı mahallelerde kilitli parke taşı döşeme işlemlerinin de aralıksız devam ettiği bilgisini veren Sarıcaoğlu, "Göreve geldiğimiz zamandan bu yana ilçemizde toplam 250 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapıldı. Bu rakam, Kavak için bir rekor olsa da bizim için yeterli değil. Bu rakamı çok daha yukarılara çekebilmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hava koşulları müsaade ettiği müddetçe de bu çalışmalarımız ekiplerimizce sürdürülecek" ifadelerinde bulundu.