Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen asfalt, yol çakıllama, sathi kaplama, stabilize beton yol ve parke taşı çalışmalarında ortaya çıkan rakamlar; yaklaşık 6,5 aylık bir süreç içerisinde yakalanan ivmeyi gözler önüne seriliyor.

68 SOKAKTA 31 BİN TON ASFALT

Fen İşleri ekipleri bu süreç içerisinde Alparslan Mahallesi'nde 20, Altınkaya Mahallesi'nde 2, Emirfendi Mahallesi'nde 4, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 2, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde 4, Gazi Paşa Mahallesi'nde 1, İshaklı Mahallesi'nde 1, İsmetpaşa Mahallesi'nde 2,Tabakhane Mahallesi'nde 2, Bahçeler Mahallesi'nde 22, Kemalpaşa Mahallesi'nde 4, Kızılırmak Mahallesi'nde 4 sokak olmak üzere toplam 68 sokakta 31 bin ton asfalt yapıldı.

27 CADDEYE 25 BİN METREKARE PARKE

Asfalt konusunda önemli çalışmalara imza atan Bafra Belediyesi, parke taşı çalışmalarında da ciddi bir grafik yakaladı. Bafra Belediyesi, mayıs ayından bu güne kadar, Cumhuriyet Mahallesi'nde 1, Çilhane Mahallesi'nde 3, Emirefendi Mahallesi'nde 4, Gazipaşa Mahallesi'nde 3, Hacınabi Mahallesi'nde 2, İshaklı Mahallesi'nde 4, Kemalpaşa Mahallesi'nde 2, Kızılırmak Mahallesi'nde 6, Mevlana Mahallesi'nde 1, Tabakhane Mahallesi'nde 2 olmak üzere toplam 28 cadde ve sokakta 25 Bin metrekare parke taşı çalışması yapıldı.
Merkez mahallelerin yanında dış mahallelerin beklentilerine de duyarlı olan Bafra Belediyesi, geride kalan süre diliminde aralarında Akalan, Dededağı, Yiğitalan, Bakırpınar, Karaburç'un da bulunduğu 90 dış mahallede toplam 60 bin ton çakıllama çalışmasını gerçekleştirdi.

ARALIKSIZ YOL ÇALIŞMASI

İlçeye bağlı dış mahallelerde sadece çakıllama işlemi ile kalmayan Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 41 dış mahallede 360 bin 157 metrakere sathi kaplama, 14 dış mahallede ise 116 bin 250 metrekare stabilize, 16 dış mahallede 5 bin metreküp beton yol yaptı.

SAMİMİ GAYRET

Bafra'nın alt yapı beklentisi ile ilgili samimi bir gayret içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "İlçe merkez ve dış mahallerimizde kısa süre içerisinde ortaya konulan çalışmalar en başta bu konuda ne kadar samimi ve kararlı olduğumuzu ifade ediyor. İmkanlar ölçüsünde ve iklim şartlarının el verdiği sürece ayı ciddiyetle çalışmalarımız devam edecek. Merkez ve Dış mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz" dedi.