Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'in davetlisi olarak Samsun'a gelen Fildişi Sahili Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yacouba Atta, Borsan Grup yatırımlarını ziyaret ettikten sonra Haber Medya Grubu'nda ağırlandı. Haber Medya'nın Borkonut Niş İş Merkezi içerisindeki yönetim ofislerini ve stüdyolarını gezen Büyükelçi Atta'nın ziyaretinde, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara da hazır bulundu. Ziyarette açıklamada bulunan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 'Fildişi Cumhuriyetinin Büyükelçisi, çok değerli dostum Yacouba Atta ile dönem dönem Ankara'da bir araya geliyoruz, dönem dönem kendisi Samsun'a da geliyor. Bugün Borsan fabrikalarını gezdik, Samsun Medicana Hastanesinde rutin kontrollerini yaptırdık. Sanayi anlamında neler yapabiliriz, kendisi bu konuda bize çok destek veriyor. İlişkilerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugünde bu bağlamda Samsun'da konuğumuz. Samsun'da görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum' dedi.

ADNAN ÖLMEZ'E TEŞEKKÜR

Ölmez'in davetinden ve Samsun'a gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Fildişi Sahili Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Yacouba Atta ise, 'Dostum Adnan Ölmez'e misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.

MEDİCANA'DA TEDAVİ OLDU

Büyükelçi Atta, Samsun Medicana Hastanesinde sağlık kontrollerinden de geçti. Büyükelçi Atta Medicana Hastanesinde beyin cerrahi, kardiyoloji ve ortopedi bölümlerinde tedavi gördü.