AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu, aday adaylığı süreci çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde hem ülke gündemi hem de yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ersan Aksu, halka hizmetin hakka ibadet olduğu inancıyla hareket edeceklerini belirtti.
Aksu, "İlkadım; sosyal belediyeciliğe getireceğimiz farklı bakış açıları ile insanı merkeze alan, her yaştan insanımızın kendisini mutlu hissedeceği örnek çalışmaların yapılacağı bir merkez olacaktır. Bizler esasta; 'Devletin dini adalettir' anlayışını benimsiyoruz. İlkadım'da belediye başkanı olmamız halinde, hiç bir ayrım yapmaksızın bütün hemşerilerimizin hizmetkarı olacağımızı ve hizmetlerin dağıtımında da adil davranacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz. İlkadım'a her şeyden önce adalet vadediyoruz. Vatandaşlarımızın hepsine adil yönetim sözü veriyoruz" dedi.



Aksu, sözlerini "Necip milletimizin her bir ferdini kucaklayarak, insani ve vicdani değerlerimizi esas alarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Bundaki yegane muradımız da gönüllerde olabilmek ve hoş bir sada bırakmak olacaktır. Bu niyetle çıktığımız hizmet yolculuğumuzun da hayırla devamı için hemşerilerimizden dua ve desteklerini bekleriz" cümleleriyle tamamladı.