Dernek Başkanı Ahmet Çavdar, dernek lokalinde düzenlenen toplantıda, düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla mahalle ve mahalle sakinlerinin sorunlarını tespit etmeyi hedeflediklerini söyledi.

MUHTARDAN SİLAH UYARISI

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyeti seçiminin 18 Aralık'ta yapılacağını hatırlatan Çavdar, 'Bu yılın son toplantısını gerçekleştirmekteyiz. Malum ülkemiz seçim sürecine girdi ve birçoğumuz da mahallerinde yeniden aday. Sizlerden ricam gerginliğe sebebiyet vermeden bu süreci atlatmamız. Ayrıca Çiftlik Mahallemiz Muhtarı Ahmet Demirdaş kardeşimiz belediye meclis üyeliği için aday, kendisine başarılar diliyorum. Havza Muhtarları Derneği olarak kendisini çıkmış olduğu bu yolda destekliyoruz' ifadelerini kullandı. Başkan Çavdar, düğünlerde silah atılmasının önüne geçilmesi için muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirterek, 'Muhtarlarımızdan ricam bu işin üzerine düşelim. Düğün evlerimiz cenaze evlerine dönmesin' ifadelerini kullandı.

SÜRE UZATILDI

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Demirdaş ise vatandaşlarım sorunlarını çözmek için aday olduğunu ifade etti ve destek veren herkese teşekkür etti. Toplantıya katılan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ise 23 Aralık tarihinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ziraat odası delege seçimlerinin gerçekleştirileceğini ifade ederek, 'Mevzuat gereği bu ay içerinde odamızın delege seçimleri tamamlanacak. Muhtarlardan ricamız; seçimlerde görevli arkadaşlarımıza yardımcı olmanız. Bir diğer husus ise 2017 çiftçi kayıt sistemi kayıtlarını yaptırmayan çiftçilerimiz için süre 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Çiftçilerimizin hak kaybına uğramamaları için kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor' sözlerini kaydetti.