Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, pazar günü sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde 13 puanla 16. sırada bulunan Orduspor, Sarıyer karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Takımdaki son durumu ve ligin geriye kalan kısmındaki hedeflerini anlatan Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır şunları söyledi:

"Spor Toto 2. Lig'de henüz önümüzde 13 maç var. Bu maçlarda şu puanı alırız diyemeyiz, çünkü zor bir ligde oynuyoruz ve her an farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Ancak şunu biliyoruz ki, bizim ligde kalmamız gerekiyor. Ligde kalmak için futbolcularımız elimizden gelen gayreti gösteriyor ve iyi niyetle çalışıyor. Yönetimde maddi ve manevi olarak futbolcularımızın sorunlarını çözmeye çalışıyor. Şu an bütün futbolcularımızın kafası rahat. Parayı problem yapan hiçbir futbolcumuz yok. Sarıyer maçını düşünmek istiyoruz. Sosyal medyada olumsuz haberler çıkabiliyor ve bu olumsuz haberler futbolcularımızın moralini bozuyor ve motivasyonunu engelliyor. Futbolcularımız bunlarla ilgilenirken futbolu unutuyorlar ve performansları düşüyor. Bu sebeple biz sadece futbolu düşünmek istiyoruz. Gerçek Ordusporlular ve Orduspor taraftarı da Orduspor'u seven insanlarda bundan sonra inşallah sosyal medyada yaptığı paylaşımları dikkat eder. Benim istediğim biz futbolcularımızla baş başa kalalım ve sadece futbolu düşünelim, yapacağımız çalışmalarımızı düşünelim, alacağımız maçları düşünelim, dış etkenlerden etkilenmeden ligi en iyi şekilde bitirip ligde kalmayı düşünüyoruz"