Rotary 2430 Bölge Guvernörü Nuri Altan Arslan ve heyet, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'ya yeni görevinde başarılar diledi. Kara ise nazik ziyaretler için heyetlere teşekkürlerini iletti. Ziyaret sonrası Rotary 2430 Bölge Guvernörü Nuri Altan Arslan, kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.

SAMSUNLULARA HİZMET ÜRETİYORUZ

Samsun'da 52 yıldır hizmet verdiklerini belirten Arslan, 'Samsun'da, Samsun Rotary Kulübü ile maceramız başlıyor. 52 yıldır Rotary Kulübü olarak Samsunlulara hizmet üretiyoruz. An itibariyle Samsun'da 6 kulübümüz var. Canik, 19 Mayıs, İlkadım, Atakum, Samsun Karadeniz ve Samsun kulübüyle beraber hizmet üretiyoruz. Birçok alanda Rotary Vakfı kanalıyla proje üretiyoruz' dedi.

19 MAYIS'TA 6 BİN ROTARYAN AĞIRLAYACAĞIZ

Açıklamasını sürdüren Arslan, 'İlham kaynağımız Atamızın Samsun'a çıkışının, kurtuluşun başlangıcının 100. Yılı. 19 Mayıs 2019'da biz Rotaryanlar 8 senedir yaptığımız gibi, 2420. Bölgemizin projesi olan 'Rotamız Atamız' projesine destek vereceğiz. Her 19 Mayıs sabahı Samsun'da olmak üzere İstanbul'dan Bandırma Vapurunun rotasını izleyen bir tekne, Rotaryanlar ile yola çıkar. 100'üncü yılda biz bu projeyi daha çok tekneyle ve havadan izleyeceğimiz proje haline getireceğiz. Memleketimizdeki 6 bin Rotaryanı ve ailelerini davet ediyoruz' ifadelerinde bulundu.

HABER MEDYA'YI GEZDİLER

Bölge Guvernörü Arslan ve beraberindeki heyet, Haber Medya Grubu bünyesinde bulunan Haber Gazetesi, Haber Radyo, HaberHayat Dergisi ve Haberaks TV çalışma ofislerini gezdi. Arslan, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara'ya kulüp rozetini ve bayrağını hediye etti. Hatıra fotoğrafının çekiminin ardından heyet, Haber Medya Grubu'ndan ayrıldı.