Sompo Japan Sigorta, Türkiye'deki 5. şubesini Samsun Borkonut Center'da açtı. Şubenin açılışı için kokteyl düzenlenirken, ardından açılış kurdelesi kesildi.

SAMSUN HIZLA GELİŞİYOR

Açılış töreninde konuşan Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, "Samsun, giderek gelişen, alt yapı ve üst yapıya önemli yatırımlar yapmış, turizm açısından potansiyel sahibi bir kent. Samsun'un 2030'lu yıllarda Akdeniz çanağının turizmde yerini alacağı öngörülüyor. Evliya Çelebi, Samsun için 'Terazinin iki kefesinin ortasında bir inci' ifadelelerini kullanmış. Samsun hızla gelişiyor, her geldiğimizde bunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

YAKIN OLMAK İSTEDİK

Türkiye'de 10 bölge müdürlüğü ve 4 şube ile hizmet verdiklerini belirten Şimşek, "Bugün Samsun'da 5. şubemizi açıyoruz. Uzun zamandır burada olmak istiyorduk. Sompo Japan olarak hızla büyüyoruz, buradaki acentelerimize yakın olmak istiyoruz. Acentelik konusunda farklı bir ligdeyiz, ancak büyüme fırsatlarının hepsine açığız. Liderliğe yürüyen yolda kararlıyız" sözlerini kaydetti. Açılış törenine Samsun'daki birçok acentenin temsilcisi katıldı.

Şükrü Berk ASKAR