Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 17. hafta mücadelesinde Sakaryaspor'a konuk olacak olan Yılport Samsunspor, bu kente hareket etti. Öğle saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan kafile Çarşamba Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a gitti. Takım otobüsü kafileyi havalimanından alırken, ardından ise karayoluyla Sakarya'ya geçildi. Sakarya'da konaklanacak otele yerleşen Kırmızı- Beyazlılar, günü antrenman yapmadan tamamladı. Öte yandan takımı bu zorlu deplasmana yönetim kurulu üyeleri, futbol şubesi ve kulüp çalışanları uğurladı. Samsunspor tribünlerinin sevilen isimlerinden Kibar Keskin de takımı maça uğurlarken, futbolculardan galibiyet sözü aldı.

PERSONEL TAM KADRO...

Kırmızı- Beyazlı kafileyi Sakarya'ya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp çalışanları uğurladı. Teknik ekip ve futbolcular tüm çalışanlarla selamlaşıp otobüse binerken, güzel görüntüler de oluştu.

GALİBİYET SÖZÜ...

Tribünlerin sevilen isimlerinden Kibar Keskin de takımı Sakarya'ya uğurlamak için Nuri Asan Tesisleri'ndeydi. Keskin, takımdan galibiyet sözü almayı da ihmal etmedi.

SİZE GÜVENİYORUM...

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan kaptan Ercan Yazıcı da arkadaşlarını Sakarya'ya uğurlarken, "Onlara güveniyorum. İlk yarıyı lider bitireceğiz. Arkadaşlarım üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaktır" dedi.

Salim YILDIZ