Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Kadın Kolları Başkanı Emine Yazıcıoğlu tarafından Bursa'dan getirilen yardım kolileri okul idarecilerine teslim edildi. Getirilen giyim ve kırtasiye malzemeleri okulda eğitim gören 28 öğrenciye dağıtıldı.

Açıklama yapan Emine Yazıcıoğlu, Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Otruş'un selamlarını ileterek, 'SAMDEF yönetimi olarak bizler paylaşmanın mutlulukları arttırdığı inancı ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda okullarımızdan gelen taleplere öncelik vererek, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılama gayretindeyiz. Başkanımız Savaş Otruş ve Genel Sekreterimiz Emrullah Kaya, yönetim kurulu üyelerinin bu konuda hassasiyetleri ile bu işleri hızlı bir şekilde yürütmekteyiz. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizler için her şeye değer' dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Ferhat Daş ise Yazıcıoğlu'na teşekkür ederek, 'Yardımların sağlanmasında emeği geçen başta federasyon Başkanımız Savaş Otruş, Genel Sekreterimiz Emrullah Kaya, yönetim kurulu üyelerine ve Havza'nın en uzak mahallesinde bu çocuklarımızın yüzünün gülmesinde katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.