Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 19 Aralık Çarşamba günü Şef Nihat Gönül yönetiminde Ordu'da özel bir konser verecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan Karadeniz bölgesinin ilk ve tek devlet korusu olarak konserlerine devam eden Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 19 Aralık Çarşamba günü Ordu Kültür Merkezi'nde saat 19:30'da konser verecek.

YILIN SON TURNESİ

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu'nun Ordu'da müzikseverlere sunacağı konser iki bölümden oluşacak. Birinci bölümde Hicaz-kar makamında fasıl sunacak olan koro, ikinci bölümde solistlere yer verecek. Samsun Devlet Korosu'nun başlattığı bir farklı konsept olan amatör koroların solistlerine de sahnede yer verecek ve Ordulu üç solist Samsun Devlet Korosu ile birlikte üç eser seslendirecek. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Koro Müdürü Kemal Yurt, 'Yılın son turnesini komşu ilimiz Ordu'ya ve bizlere her zaman destek veren Ordululara tahsis ettik. 19 Aralık Çarşamba akşamı Ordu Kültür Merkezi'nde saat 19:30'da başlayacak olan konsere Sanatsever Ordu halkını bekliyoruz' dedi.