Yılport Samsunspor'un deplasmanda 2-2 kaldığı Sakaryaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Taner Taşkın, hakemlerin çok kötü maç yönettiğini söyledi.

'YAZIK DİYORUM'

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ''Sakaryaspor'un çok iyi yüklendiğini biliyorduk. Bunu da oyuncularımıza anlattık. Ama biz buraya gelmeden önce maçın 11'e 11 oynanacağını düşünüyorduk. Fakat biz sahada yan hakemlerle birlikte 14'e 11 oynamak durumunda kaldık. Bunu şu anda maç 2-2 bitti diye söylemiyorum. Biz öne geçtik, oyunun inisiyatifini alacağımız sırada bize komik bir penaltı verildi. Bu şekilde bize penaltı verilmesi bana göre haksızlıktı. İkinci golü bulduktan sonra hakem bütün takdir haklarını rakipten yana kullandı. Bütün ikili mücadelelerde, oyuncularımızın galip gelmemeleri adına bütün inisiyatiflerini rakipten yana kullandı. Bu şekilde ne Türk futbolu ilerler, ne de hakemler ilerler. Yazık diyorum'' dedi.

'MAÇ YİNE EŞİTLENECEKTİ'

Yılport Samsunspor'un 3'üncü golü bulmaları halinde hakemlerin sayesinde maçın yine berabere biteceğini söyleyen Taner Taşkın, ''Sakaryaspor'un taraftarları muhteşem. Biz oyunu 70'inci dakikadan sonra tamamen elimize aldığımızı düşünüyorum. Rakibimiz tamamen fizik olarak bitmişti. Ama karşımızda kaleye gitmememiz için mücadele veren bir hakem triosu vardı. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Şuanda avantaj kaybettik, liderliği alamadık ama halen 2 puan fark var. Biz bu 2 puan farkı kapatırız. Rakibimiz konumundaki Sarıyer ve Sakaryaspor 9 maç içeride 8 maç dışarıda oynadılar. Biz ikinci devre bu avantajı kullanacağız. Bizde Samsun'da bu seyirci baskısını kullanacağız. Çok iyi bir takımımız var. 3'üncü golü bulsak maç yine eşitlenecekti'' diye konuştu.