CHP Parti Meclisi'nde yapılan oylamanın sonucuna göre adaylar belli olmaya başladı. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Zeydan Karalar oldu.

İSTANBUL'UN GELECEĞİ İÇİN...

CHP'nin İstanbul adayı olarak belirlenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada ''İstanbul'un geleceği ve İstanbulluların mutluluğu için yola çıkıyoruz. Beni bu göreve layık gören partime, genel başkanımıza ve tüm İstanbullulara içtenlikle teşekkür ediyorum'' dedi.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN

Mansur Yavaş sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "Başkent Ankara adaylığı için şahsımı layık gören Millet İttifakı'nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu'na, Sayın Akşener'e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun" ifadelerini paylaştı.

ANTALYA ADAYI MUHİTTİN BÖCEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i gösterdi. AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Menderes Türel'i gösterirken CHP'nin adayı da belli oldu. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Konyaaltı Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek'i gösterdi. Böcek'in Ankara'dan 19.30'da uçak ile Antalya'ya geleceği ve burada partililer tarafından karşılanacağı öğrenildi.

ZEYDAN KARALAR ADANA ADAYI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İYİ Parti ile CHP'nin işbirliği yapmasının ardından ismi bugün Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.