Atakum Anadolu Lisesi, İl Şampiyonası Finali'nde 19 Mayıs Lisesi'ni 2-0 mağlup ederek şampiyonluk kupasına uzandı. Yoğun ilgi gören turnuva yapılan ödül töreniyle sona erdi

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkekler Futbol İl Şampiyonası yapılan final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Atakum Anadolu Lisesi, ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamladığı maçta Furkan ve Gökhan'ın golleriyle 19 Mayıs Lisesi'ni 2-0 yenerek şampiyonluk kupasına uzandı. Şampiyonanın üçüncülük maçında ise Uğur Okulları, penaltılarda Gazi Anadolu Lisesi'ni 6-4 yenerek üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Erkan Özcan, Atakum Milli Eğitim İlçe Müdürü İrfan Yetik ve diğer kurum müdürleri takdim etti.

TİRÜBÜNLER KAPALI GİŞE

Final maçına iki takımın taraftarı da yoğun ilgi gösterince maç öncesinde tribün kargaşası yaşandı. İki takımın taraftarı tribüne sığmayınca kısa süreli gerginlik yaşandı. Maç boyunca iki takımın taraftarı da davullar ve meşalelerle takımlarına destek verdi.

Mustafa CİVELEK