AK Parti'nin Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan'ın, Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etmesinden sonra AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan kararla ilçe binasında temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayüle AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da katıldı.

182 KİŞİ OY KULLANDI

Gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarından oluşan 182 kişi oy kullandı. Katılımcılar; AK Parti Çarşamba İlçe Başkan adayları; Taner Özden, Ersin Sandıkçı, Hakan Toraman, Şenol Şen ve İbrahim Kaya'dan ilçe başkanı olarak görmek istedikleri kişilerin üçünün ismini kendilerine verilen formlara yazarak ilçe başkanlığı için oylarını kullandı.

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, oylama öncesi tüm adaylara başarılar diledi. İlerleyen günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak değerlendirmeler sonrasında AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı ataması gerçekleştirilecek.