Ligde oynadığı son iki maçı kaybeden ve ilk iki yolunda darbe alan Gazişehir Gaziantep, ligde zor günler yaşayan ve henüz galibiyetle tanışmayan Karabükspor'u ağırladı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan kırmızı-siyahlı ekip, Karabük engelini 6-1'lik skorla geçerek puanı da 31'e çıkardı ve devre arasına mutlu girdi. Ligin ilk yarısında kötü günler geçiren ve galibiyet alamayan Karabükspor ise ilk ligin ilk yarısını aldığı puan silme cezası nedeniyle eksi bir puanla tamamladı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 'Öncelikle bütün oyuncularımızı kutluyorum. Sezonun en farklı galibiyetini aldık. Bizim için rakiplerimizin de kazandığı bir günde kazanıp farkı açtırmamak önemliydi. Karabükspor'u ve futbolcularını da tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettiler. Bizim için önemli olan bir üç puan vardı bugün. Bunu kazandığımız için mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar ne yapacaklarımızı çalışmıştık ve bunları gerçekleştirdik. Maçı da farklı kazandık. İlk yarı için 31-33 arası puan bandı hesaplamıştık ve 31 puanla ilk yarıyı tamamladık. Fazlasını da alabilirdik ama son iki maçta mağlubiyetler bizi biraz geri itti. Bugün önemli olan 5 puanlık farkı daha fazla açmadan korumaktı. Bunu da başardık artık ikinci yarıya odaklanıp ona yönelik hazırlıklara başlayacağız. Gerekli takviyeler için çalışmaya başlayacağız' dedi.

Taner Öcal: 'Kimse bu takımı hafife almasın, kimse bu takıma düştü gözüyle bakmasın'
Karabükspor Teknik Direktörü Taner Öcal ise, 'Gazişehir takımını ve Mehmet Hocayı tebrik ediyorum. Ben buradan şunu söylemek istiyorum. Kimse bu takımı hafife almasın, kimse bu takıma düştü gözüyle bakmasın. Matematiksel olarak hala şansımız var. Ben sadece bize de adil davranılmasını istiyorum. Bugün yediğimiz ilk golün benzerini geçen hafta biz attık ama verilmedi. 45. dakikada çalınmayan bir penaltımız var. Bu takım mücadele etmeye çalışıyor ama kimse bu takımın hakkını yemeye kalkmasın. Karabükspor büyük bir camiadır, bunun altında kalırlar. Ben tekrardan Gazişehir ve hocayı tebrik ediyorum' diye konuştu.