Atakum'da Güzelyalı Mahallesi'nde Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve iş adamları Ömer Baran ve Kasım İlci tarafından kurulan Ciğerci Baba Restoran, yoğun katılımlı bir törenle açıldı.

LEZZETİN ADRESİ

Güneydoğu mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini Samsunluların beğenisine sunan Ciğerci Baba Restoran'ın açılışına Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, TKDK Bölge Müdürü Bülent Turan, Atakum İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan katıldı.

GÜNEYDOĞU'NUN BÜTÜN LEZZETLERİ

İşletmelerinin hizmetleri hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Ömer Temel, "Atakent sahilindeki işletmemiz, 4 kattan oluşmaktadır ve deniz manzaralıdır. 300 kişilik yemekli organizasyon bölümü, 40 kişilik şark köşesi, 100 kişilik teras bölümümüz vardır. Restoranımız, toplu yemeklere ve aile yemekleri için uygundur. Kahvaltı ve yöresel Güneydoğu mutfağının bütün lezzetleriyle hizmet vereceğiz. Mutfak ve servis ekibi, Mersin, Adana, Şanlıurfa illerinden gelen profesyonellerden oluşmaktadır. Havuç dilimi tatlımız, Gaziantep'in en ünlü tatlıcılarında Koçak Baklava'dan, şalgam suyu ise Adana Ali Göde'den gelmektedir. Kahvaltımız yöresel güneydoğu serpme kahvaltısı. Ayrıca vale hizmeti var" dedi.

Yasir BABA