Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, "interaktif belediyecilik" projesini hayata geçirdi. Belediyeye ait web sitesinden ulaşılan, e-belediye sistemi sayesinde mükellefler günün her saatinde bu uygulamayı kullanarak borçlarını ödeyebilecek.

Belediye Başkanı Şenol Kul, e-belediye hizmeti ile vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden borçlarını sorgulayabileceklerini ve ödemelerini Terme Belediyesi'ne ait internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilecekleri ifade etti.

KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Terme halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, e-belediyecilik sisteminin vatandaşa büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, 'Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın ödemeler olmak üzere, belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik' dedi.

İNTERNET SİTESİ DE YENİLENDİ

Terme Belediyesi'nin yenilik çalışmaları kapsamında resmi internet sayfasının da yenilendiğini dile getiren Kul, 'Terme Belediyesi'nin kurumsal kimlik yapısına uygun, aktif bir sistemi daha hayata geçirdik. Değişime kayıtsız kalmak, bugünü yakalamamak anlamına gelir. O açıdan mümkün olan tüm donanımlara sahip olmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeni sayfamız ve e-belediyecilik sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum' diye konuştu.