Alaçam Belediye Başkan Hadi Uyar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü belediye bünyesinde çalışan 200 kişi ile birlikte kutladı. Öğretmenevi'nde gerçekleşen kutlama etkinliğine Başkan Uyar'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız, Zabıta Müdürü Mehmet Mandil, Fen İşleri Müdürü Fatih Bekar, belediye meclis üyeleri ve personel katıldı.

ALIN TERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Çalışanlarla tek tek ilgilenen ve bu anlamlı günlerini kutlayan Başkan Uyar, "Üç yıllık süreçte birlikteliğimiz her zaman takdir edilmiş ve çalışmalarımız hiçbir zaman boşa gitmemiştir. Bu enerjiyi ve birlikteliği oluşturan memurumdan işçi kardeşime, taşeron işçisine kadar herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bu sorumluluğu Alaçam halkına karşı taşıyoruz. Çünkü Alaçam halkı bize güveniyor. Alaçam halkı bizden çok şey bekliyor. Emeğe ve alın terine saygı içinde görevimizi yerine getiriyoruz. Belediyemizi ve alın terinizi lekelemeden, sizlerle birlikte yol yürüyeceğimize söz veriyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun" dedi.

UYAR'A TEŞEKKÜR

Alaçam Belediyesi'nde 30 yıl görev yapan ve emekli olan Satılmış İnanır ve Adnan Karadağ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde plaket ve hediyelerini Başkan Uyar'dan aldı. İnanır ve Karadağ, Başkan Uyar'a bu anlamlı buluşma ve hediyeler için teşekkür etti.