Eğitim ve öğretimdeki çalışmaları ile fark yaratan Özel Zorlu Koleji, birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Zorlu, düzenlediği Yöresel Ürünler Yöresel Tatlarla' sergisi ile hem ülkemizin tüm renklerini geçmişten geleceğe taşıdı hem de elde edilen gelirlerle köy okuluna bağışta bulundu.

ZORLU'DAN ANLAMLI DESTEK

Özel Zorlu Koleji, 'Yöresel Ürünler Yöresel Tatlarla' sergisinde, ülkemizin 7 bölgesine ait ürünleri, Anadolu'muzun en güzel ezgileri ve tatları eşliğinde sergiledi. Yoğun katılımla gerçekleşen sergide, ülkemizin 7 bölgesine ait ürünler, yemekler ve gelenekler yer aldı. Tulum eşliğinde doyasıya eğlenilen sergide Zorlulu öğrenciler, Ankara oyun havası ve zeybek dans gösterisi ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Güzel anların yaşandığı sergiden elde edilen tüm gelirle, köy okulunun ihtiyaçları giderildi.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATIYORUZ

Bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, 'Zorlu Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve öğretimdeki başarımızı sosyal sorumluluk projeleri ile desteklemeye devam ediyoruz. Bugün de yine anlamlı bir projeye hayat verdik. Düzenlediğimiz 'Yöresel Ürünler Yöresel Tatlarla' sergimizde, ülkemizin yedi ayrı bölgesine ait kültürümüzü tanıttık. Yurdumuzun tüm renklerinin yer aldığı sergimizle öğrencilerimize geleneklerimizi, göreneklerimizi ve kültürümüzü bir kez daha aşıladık. Çünkü biliyoruz ki tarihini bilen, örf ve ananeleri ile yetişen bireyler geleceğimize ışık tutabilir. Ayrıca sergimizden elde ettiğimiz gelirlerle bir köy okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağladık' dedi.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Zorlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Yöresel Ürünler Yöresel Tatlarla' sergimiz titiz bir çalışmanın ve emeğin ürünüdür. Sergimize emek veren tüm Zorlu Ailesine, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim. Zorlu Eğitim Kurumları olarak, dün ve bugün olduğu gibi yarın da sosyal sorumluluk projelerine hayat vermeye devam edeceğiz.'