Göreve geldiği ilk günden bu yana halkın içinde olmasıyla dikkat çeken Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sürpriz ziyaretleri ile takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Kul, son olarak ilçenin Kumcağız Mahallesi halkından Ferhat Aras ve komşularının daveti üzerine mahalle sakinleri ile kahvaltıda buluştu.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ 'İNSAN'

Kahvaltı programında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kul, 'Belediye hizmetlerine ara vermeden devam ediyoruz ama sizleri de unutmuyoruz. İşlerimizden zaman bulduğumuz vakitlerde düzenli olarak gezilerimize devam ediyoruz. Önceliğimiz insandır. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Muradımız gönüllere girmek, gönüller kazanmak' diye konuştu.

MAKAMDA DEĞİL SOKAKTAYIZ

'İşimizi sevgiyle, aşk ve şevkle yapıyoruz' diyen Başkan Kul, 'Belediyecilik insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet eden kurumdur. İnsan yaşamının her safhasında mutlaka belediyecilik vardır. Tüm insanlarımızı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştayız. Bu kentte yerel yöneticilik yaparken yalanı, dolanı, iftirayı, gıybeti değil, halka doğru söylemeyi görev saydık. Makamda değil, sokakta başkanlık yapıyoruz' şeklinde konuştu.