Yeni Yıla Merhaba konserine, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Borsan Grup CEO'su Mehmet Arbek Akay, Medicana Sağlık Grubu CEO'su Reha Özkaya, Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Remzi Karşı, Medicana Samsun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Küsdül, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Meral Kıvırcı, Medicana Samsun Hastanesi doktorları, çalışanları ve aileleri katıldı.

YENİ YILI RİTİMLE KARŞILADIK

Konserden önce konuşan Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Remzi Karşı, Medicana Samsun Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu'nu oluştururken sadece hastane içerisinde tutmadıklarını, hekimler ve Samsunlu sanatseverlerin de bu koroda yer aldığını belirtti. Genel Müdür Karşı, 'Yılın güzelliklerini anmak hem de sosyal etkinlikler ile sosyal sorumluluklar içerisinde Medicana grubunu toplumla buluşturmaya karar verdik. Yeni yılı bu ritimle karşılamak istedik. Tabii bu yolda hareket ederken, bizlere destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum' ifadelerinde bulundu.

Ayrıca Remzi Karşı tarafından bestelenen muhayyer Kürdi makamındaki 'Sevda İle Dolarak Taşsın Dilerim O Cennet Misali Yarin Kucağı' eseri ilk defa koro tarafından seslendirildi.

SEYİRCİLER EŞLİK ETTİ

Şefliğini Dr. M. Halis Korur'un yaptığı Medicana Samsun Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun 'Yeni Yıla Merhaba Konseri' 2 bölümden oluştu. Türk sanat müziğinin en özel eserleri, koro ve solo halinde seslendirildi. Konseri dinleyenler müzik ikliminde keyifli bir gezintiye çıktı. Türk sanat musikisine ait birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği konserde, seyircilerinde eserlere eşlik etmesiyle eğlenceli dakikalar yaşandı.

PLAKETLER VERİLDİ

Konserin sonunda Medicana Sağlık Grubu CEO'su Reha Özkaya tarafından Merhum Bestekar Selahattin İnal'ın oğlu Medicana Ankara Hastanesi'nden Doç. Dr. Gürdal İnal'a plaket verildi. Daha sonra ise Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez tarafından Şef Dr. M. Halis Korur'a plaket ve çiçek taktim edildi.