Samsun Haber: Samsun'un Yakakent İlçesi'nde tartıştığı babasını baltayla öldürdükten sonra cesedini hayvan pisliği içerisine gömen Serkan İ., (30) Yakakent'e bağlı Yassıdağı Mahallesi'nde dağlık ve ormanlık alana kaçtı. Serkan İ.'yi arama çalışması başlatan Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de destekleri ile iki gündür arazide baba katili şahsı arama çalışmaları yürüttü.

TERMAL KAMERA KULLANILDI

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı iz takip köpeği İbre'nin de katıldığı arama faaliyetlerinde jandarma ekipleri tarafından psikolojik sorunları olduğu tespit edilen katil zanlısı Serkan İ.'yi bulmak için sık ve ormanlık arazide termal kameralar da kullandı.

AYAĞINDAN VURULDU

İki günlük arama tarama faaliyetlerinin sonunda sabah saatlerinde dağlık alanda elinde tüfekle kaçarken tespit edilen Serkan İ. dur ihtarına tüfekle ateş açarak karşılık verdi. Bunun üzerine jandarma ekipleri tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilen Serkan İ., yakalanarak Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen şahsın ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ümit CEYLAN