TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, son zamanlarda artan şiddet ve çıkan olaylar nedeniyle 4-5-6 Ocak tarihlerinde Türkiye genelinde ki amatör müsabakalarda TFF Amatör Kurulu Kararı ile erteleme olacağını söyledi

HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Samsun TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta Yıldırım Bosnaspor ile Küçükköyspor arasındaki maç öncesi çıkan kavgada 17 yaşındaki Muhammed Yücel isimli taraftarın öldürüldüğünü söyleyerek, "Öncelikle genç kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz. Son zamanlarda artan saha olaylarını protesto etmek ve hayatını kaybeden genç taraftarımız anısına amatör maçlarda erteleme olmuştur"dedi.

8 OCAK TARİHİNE ERTELENDİ

Bu tip olayları hiç bir şekilde tasvip etmediklerini dile getiren Özbulut, "Bu tip olaylara tepki vermek amacı ile 4-5-6 Ocak 2019 tarihlerindeki amatör müsabakalar TFF Amatör Kurul Kararı gereği oynanmayacaktır. Bu tarihlerde Samsun'da oynanması gereken U19 Elit ligi 7. ve 8. hafta müsabakaları 8 Ocak ile 12 Ocak tarihlerine ertelenmiştir. Kulüplerimize önemle duyurulur" diye konuştu.

Salim YILDIZ