Belediye tarafından son 15 yılda gerçekleştirdiği yatırımlar sonucunda yaptığı atılımla dikkat çeken Canik'te, 2018 yılı da projelerle dolu geçti. Canik Belediyesi tarafından ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde hayata geçirilen projeler, vatandaşların sosyal yaşamını kolaylaştırırken, ilçenin ve şehrin de gelişimine katkı sağladı. 2018 yılı içerisinde hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri, cami çevre düzenlemeleri gibi birçok yatırımı tamamlayarak hizmete sokan Canik Belediyesi, müzelerden kültür merkezine kadar bir çok dev projeye de imza attı.

BÜYÜK PROJELER HAYATA GEÇTİ

Canik Belediyesi, 2018 yılında büyük projeleri hayata geçirdi. Eğitim, kültür, sanat, spor, turizm ve kentsel dönüşüm gibi birçok alanda proje uygulayan belediye, 2018 yılında da şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeler yürüttü. Samsun turizminin gelişimine katkı sağlayacak 15 Temmuz Şehitler Tepesi (Sancaktepe) Projesinde büyük ilerleme sağlanırken, Meşe Orman Park ile Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde tamamlanan Türkiye'nin en büyük oyuncak müzesi hizmete sokuldu.

KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

Geçtiğimiz yıl ayrıca Yavuzselim Mahallesi'nde Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ni tamamlayarak hizmete açan Canik Belediyesi tarafından çalışmaları bitirilen 1071'den 15 Temmuz'a Destanlar Müzesi de açılacağı günü bekliyor. Canik Belediyesi, birçok mahallede uyguladığı hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri ile cami çevre düzenlemeleri gibi çalışmaları 2018 yılında da devam ettirdi. Yıl içerisinde birçok da sosyal, kültürel ve sportif faaliyet gerçekleştirildi.

rrr

EN HIZLI GELİŞEN İLÇE

İlçede hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Başkan Genç, 2018 yılında da önemli icraatlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Genç, "Samsun'da ve bölgede en hızlı gelişen bölge olan ilçemizde geçtiğimiz yıl önemli projelere imza attık. Gençlerimiz, kadınlarımız, şehrimiz için önemli hizmetler gerçekleştirdik. Birçok bölgemizde hanım konağı ve sıbyan mektebi açtık, bir çok bölgemizde de spor tesisleri yaptık. Yaşanan gelişim ve değişimle birlikte Canik bir cazibe merkezi oldu. Projelerimizle 2018 yılına da damga vurduk" dedi.