AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki ofisinde konuklarını ağırladı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Yılmaz, şehitlerin, şehit yakınlarının, gazilerin her zaman baş tacı olduğunu söyledi.

BİZLERE EMANET

AK Parti iktidarı döneminde kahramanların, emanetlerinin değerinin her zaman bilindiğini belirten Yılmaz, "Vatanı için canını hiçe sayarak savunan kahramanlarımızın hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz. Şehit yakınlarımız, gazilerimiz hepimize emanettir. Millet olarak yanlarındayız, gönlümüzdeki yerleri tarifsizdir" ifadelerini yer verdi.

ÖRNEK OLMALI

AK Parti'nin temel prensibinin halka dönük siyaset ve hizmet olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu çok iyi bilmemiz gerekli. Ak kadrolarda halka hizmet önceliklidir. Her süreçte kime ne görev verilirse tereddütsüz yapar. Halka hizmette kırgınlık, gönül burukluğu asla olmaz. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma azmi, halka vatana hizmeti, sevdası, halka dönük siyaset anlayışı, hizmet için seferberliği, gönül adamlığı hepimize örnek olmalıdır. Halkın içinden olan bir parti lideriyle birlikte doğdu. Tevazu, samimiyet, gayret her çalışmamızda, uygulamamızda yer almalıdır' diye konuştu.